Home Noord-Brabant Breda Actie om boetes te innen en openstaande vonnissen aangehouden

Actie om boetes te innen en openstaande vonnissen aangehouden

De politie heeft maandag in Breda, Wernhout en Chaam een actie gehouden om openstaande boetes en vonnissen te innen. Er werden zes aanhoudingen verricht. Een 48-jarige Bredanaar werd op de Prins Hendrikstraat in Breda aangehouden. Hij moet nog tien dagen gevangenisstraf uitzitten. In Chaam werd in een woning een 48-jarige man aangehouden. Hij moest nog voor 3886 euro aan boetes betalen. Hij kon echter niet betalen. Hij moet daarom nog 84 dagen gevangenisstraf uitzitten. Zijn rijbewijs werd voor negen maanden ingevorderd vanwege een eerdere straf voor het rijden onder invloed.

Een 52-jarige Bredanaar die in de wijk Haagse Beemden in Breda woont, betaalde zijn openstaande boete van 270 euro. Een 49-jarige man inwoner van Wernhout werd aangehouden en ingesloten op het cellencomplex aan de Mijkenbroek omdat hij nog 24 dagen moet zitten. In het park Valkenberg in Breda werd een 23-jarige in Bavel verblijvende man aangehouden omdat hij nog 150 dagen gevangenisstraf open had staan.

Een 27-jarige Bredanaar werd in de wijk Tuinzigt in Breda aangehouden omdat hij nog 7 dagen hechtenis heeft openstaan. Hij is ingesloten in het cellencomplex.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Rechercheteam onderzoekt overlijden baby

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aa…