Home Noord-Brabant Breda Mogelijke brandstichting in woning in Breda

Mogelijke brandstichting in woning in Breda

De brand die donderdagnacht 18 april 2013 rond 01.00 uur woedde aan de Baronielaan is mogelijk het gevolg van brandstichting. De politie is een onderzoek gestart. De brand is buiten de woning ontstaan en overgeslagen naar de woning. Tijdens de brand waren de bewoners thuis. Zij lagen boven te slapen, maar raakten niet gewond. De politie doet onderzoek omdat het vermoeden was dat het mogelijk brandstichting betrof. Er wordt een technisch onderzoek uitgevoerd. Agenten hielden een buurtonderzoek en namen getuigenverklaringen op.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Rechercheteam onderzoekt overlijden baby

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aa…