Home Noord-Brabant Breda Bredanaar (45) steekt zichzelf met messen en overlijdt

Bredanaar (45) steekt zichzelf met messen en overlijdt

Een 45-jarige Bredanaar is vannacht in het ziekenhuis overleden aan de steekverwondingen die hij zaterdagavond rond 20.25 uur opliep in een woning aan de Zaventemstraat te Breda. Uit het rechercheonderzoek is gebleken dat hij de verwondingen zichzelf toe gebracht heeft. Zijn vriendin (44) die dit kennelijk probeerde te voorkomen raakte ook gewond.

Het stel was bij een familielid op bezoek. Het slachtoffer zou plotseling in een verwarde toestand zijn geraakt en met twee verschillende messen zichzelf zijn gaan steken. De eerste agenten gingen met een schild voor zich naar binnen. Zij zagen dat het slachtoffer het mes nog in zijn handen had. Er werd toen pepperspray in zijn gezicht gespoten waarna hij het mes liet vallen. Het slachtoffer werd daarna met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de 44-jarige vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…