Home Noord-Brabant Breda Dronken automobilist botst tegen twee geparkeerde auto's

Dronken automobilist botst tegen twee geparkeerde auto's

Een dronken 63-jarige Bredanaar is vrijdagavond op weg naar huis met zijn auto tegen twee geparkeerde auto’s gebotst. Hij reed door maar werd later op zijn woonadres aangehouden. Hij reed eerst op de Alard Duhamelstraat tegen een geparkeerde auto, vervolgens beschadigde hij op de Willem van Kesselstraat nog een geparkeerd voertuig. Hierna reed hij door zonder zijn identiteit bekend te maken. Hij parkeerde zijn beschadigde auto bij zijn woning in dezelfde wijk en ging naar binnen. Hij werd rond 21.45 uur aangehouden. Hij blies 735 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij had naar eigen zeggen twee flesjes bier gedronken.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda, Waalwijk – Verdachte met vuurwapen aangehouden

Naar aanleiding van een aanhouding wegens rijden zonder rijbewijs, het negeren van een sto…