Home Noord-Brabant Breda Drugstoeristen aangehouden na vondst wiet en ploertendoder

Drugstoeristen aangehouden na vondst wiet en ploertendoder

De politie heeft dinsdagmiddag rond 16.00 uur op Rijksweg A-16 twee Franse drugstoeristen aangehouden. Het gaat om twee 27-jarige mannen uit Calais. De agenten roken tijdens de controle een sterke wietlucht in de auto. De mannen bleken net een joint gerookt te hebben. Bij verder onderzoek, naast gebruikershoeveelheden wiet in de auto ook nog een ploertendoder aangetroffen. Er zijn boetes opgelegd van 90 en 220 euro, de auto wordt achtergehouden totdat beide boetes betaald zijn.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda, Waalwijk – Verdachte met vuurwapen aangehouden

Naar aanleiding van een aanhouding wegens rijden zonder rijbewijs, het negeren van een sto…