Home Noord-Brabant Breda Tilburger slaat ruiten kapot in Breda

Tilburger slaat ruiten kapot in Breda

Een 40-jarige man uit Tilburg heeft maandagmiddag rond 18.00 uur de ramen ingeslagen van een aantal woningen aan de Prins Hendrikstraat in Breda. Hij heeft zichzelf later aangegeven in een politiebureau in Tilburg. De verwarde man zou volgens getuigen met een breekijzer ruiten van woningen hebben vernield. Agenten die in de straat aankwamen hoorden van buurtbewoners dat de man was weggelopen richting de Gaffelstraat. Hij zou een hond bij zich hebben. In de omgeving is nog gezocht, maar de verdachte werd niet gevonden. Later die dag kwam hij zich aangeven op het bureau in Tilburg.

 

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Oisterwijk – Gezocht – Schietpartij – Nijverheidsweg – Oisterwijk

Wij vragen uw hulp bij het zoeken naar iemand die mogelijk een rol heeft gespeeld bij een …