Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Politiemedewerker ontslagen

Politiemedewerker ontslagen

Donderdag is een medewerker van de politie Zeeland- West Brabant ontslagen. De man werd in februari 2012 aangehouden op verdenking van het lekken van informatie en corruptie. Hij werd toen al direct buiten functie gesteld. Reden voor het ontslag is ernstig plichtsverzuim en daarmee samenhangend de schending van integriteit en betrouwbaarheid. Tegen de man werd zowel een disciplinair als strafrechtelijk onderzoek ingesteld. Het strafrechtelijk onderzoek werd uitgevoerd door de Rijksrecherche in samenwerking met Bureau Interne Onderzoeken van de politie Zeeland-West Brabant.

Laad meer Bergen op Zoom

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – Politiemedewerker District Helmond met strafontslag

Op 30 mei 2023 is een medewerker van district Helmond met strafontslag gegaan. Dit strafon…