Home Noord-Brabant Breda Bejaarde vrouw (89) slachtoffer babbeltruc in Breda

Bejaarde vrouw (89) slachtoffer babbeltruc in Breda

Een 89-jarige bewoonster van een verzorgingshuis aan de Willem van Oranjelaan in Breda is zondagavond bestolen door geraffineerde dieven met een babbeltruc. Terwijl de vrouw in de woonkamer aan de praat gehouden werd, sloop een dief binnen die geld en sieraden uit haar slaapkamer wegnam. Rond 22.15 uur werd bij de bejaarde vrouw aangebeld. Ze deed de voordeur open en zag een jonge vrouw staan die haar vertelde dat ze voor de buren kwam, maar dat die niet thuis waren. De vrouw mocht van de bewoonster in haar woonkamer een briefje schrijven dat ze op de deur van de buurvrouw kon achterlaten. De aangeefster wilde nog naar de voordeur lopen om deze dicht te doen, maar de vertelde dat zij dat al gedaan had. Na haar vertrek merkte de bewoonster dat haar slaapkamer doorzocht was. Twee portemonnees en een geldkistje waren leeg gemaakt. Ook waren drie ringen gestolen. Kennelijk heeft een handlanger van de vrouw die aanbelde middels insluiping de diefstal gepleegd. De aangeefster vertelde dat de vrouw die aanbelde een blanke huidskleur heeft en donkerkleurig kort haar. Ze is tussen de 20 en 30 haar oud en droeg een grijze jas met bontkraag.

 

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda, Waalwijk – Verdachte met vuurwapen aangehouden

Naar aanleiding van een aanhouding wegens rijden zonder rijbewijs, het negeren van een sto…