Home Noord-Brabant Breda Vier rijbewijzen ingevorderd bij snelheidscontroles

Vier rijbewijzen ingevorderd bij snelheidscontroles

De politie heeft in de avond en nacht van zaterdag 6 april en zondag 7 april tussen 17.00 en 02.00 uur snelheidsscontroles met een laser gehouden in Breda, Kaatsheuvel, Tilburg en Teteringen. Er werden vier rijbewijzen ingevorderd.

Met een laser werd in Breda een controle gehouden op een gedeelte van de Crogtdijk waar wegwerkzaamheden waren. De aangepaste snelheid tijdens deze werkzaamheden was 30 km per uur. Er werden vijf boetes uitgeschreven. De hoogste boete bedroeg €339,00.

Op de Midden-Brabantweg in Kaatsheuvel zijn diverse boetes uitgeschreven voor het overschrijden van de snelheid. Eén motorrijder mocht zijn rijbewijs inleveren. Hij was een beginnend bestuurder en reed met 156 km/h in het 100 km/h gedeelte.

Diverse bestuurders hebben een boete ontvangen voor te hard rijden op de Tilburgse Ringbaan Noord. Het rijbewijs van één bestuurder werd ingevorderd aangezien hij 104 km/h reed waar 50 km/h is toegestaan.

Ook Teteringen, aan de Oosterhoutseweg, zijn diverse boetes uitgeschreven voor het overschrijden van de snelheid. Twee automobilisten mochten hun rijbewijs inleveren. De ene bestuurder reed 114 km/h en de andere 115 km/h waar 60 km/h de maximaal toegestane snelheid is.

De politie houdt snelheidscontroles op locaties waar de afgelopen jaren ernstige verkeersongevallen hebben plaatsgevonden, waarbij overschrijding van de maximale snelheid de belangrijkste oorzaak is geweest. De controles worden gehouden op basis van afspraken met wegbeheerders en/of omwonenden. Het aantal verkeersongevallen en klachten is daarbij leidend.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Oisterwijk – Gezocht – Schietpartij – Nijverheidsweg – Oisterwijk

Wij vragen uw hulp bij het zoeken naar iemand die mogelijk een rol heeft gespeeld bij een …