Home Noord-Brabant Breda Dronken man uit Breda aangehouden na verkeersongeval

Dronken man uit Breda aangehouden na verkeersongeval

Een 32-jarige man uit Breda is zaterdag aangehouden op de Keizerstraat. Hij was net daarvoor tegen een stilstaande auto aangereden en weigerde een schadeformulier in te vullen. Hij bleek ook te diep in het glaasje gekeken te hebben zodat zijn rijbewijs is ingevorderd. De bestuurder van een auto reed rond 21:45 uur tegen een geparkeerde auto aan op de Keizerstraat. De eigenaar van de auto die stil stond, wilde schadeformulieren invullen maar de 32-jarige man reageerde agressief en weigerde dit. Ook bedreigde hij de andere automobilist.

De politie kwam snel naar de Keizerstraat en voorkwam dat de agressieve man wegreed. Zij hielden de 32-jarige bestuurder aan en namen hem mee naar het bureau. De agenten vermoedden dat er alcohol in het spel was en lieten de man een blaastest uitvoeren. Hij blies 770 ugl. De verdachte heeft een rijverbod van 9 uren opgelegd gekregen en zijn rijbewijs is ingevorderd.

 

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda, Waalwijk – Verdachte met vuurwapen aangehouden

Naar aanleiding van een aanhouding wegens rijden zonder rijbewijs, het negeren van een sto…