Home Noord-Brabant Breda Straatroof-poging op Bredase pizzakoerier

Straatroof-poging op Bredase pizzakoerier

Een nog onbekende man probeerde een 16-jarige pizzakoerier beroven. De jongen had echter geen pizza’s meer bij zich, waarna de dader zonder buit vertrok. De 16-jarige pizzakoerier was op de fiets. Hij had woensdagavond 3 april om 18.20 uur net een bestelling afgeleverd in de Duindoorstraat toen hij werd benaderd door de straatrover. De dader was ook op de fiets en suggereerde dat hij een wapen in zijn zak had. Hij bedreigde de pizzakoerier verbaal en eiste pizza’s op. De koerier had echter geen pizza’s meer bij zich en kon dus niet aan die eis voldoen. De jongen zag kans om te ontkomen maar werd achtervolgd door zijn belager. In de Tuinzigtlaan werd hij klemgereden door de straatrover. Toen er vervolgens een passerende automobilist zich met de situatie bemoeide, ging de verdachte er via de Magnoliastraat op de fiets vandoor.

Er werd niets buitgemaakt. Ook raakte er niemand gewond. Het slachtoffer heeft geen wapen gezien maar was wel erg onder de indruk van de gebeurtenissen. De politie zocht met verschillende eenheden de omgeving af. Ook werd er een Burgernet bericht in Breda verstuurd, dat in totaal 4.288 personen bereikte. Tot op heden is de onbekende dader nog niet gevonden. Het zou gaan om een blanke man van circa 20/30 jaar met een mollig postuur. Hij droeg een blauwe pet en zwarte broek. De man ging er vandoor op de zwarte omafiets.

 

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda, Waalwijk – Verdachte met vuurwapen aangehouden

Naar aanleiding van een aanhouding wegens rijden zonder rijbewijs, het negeren van een sto…