Home Noord-Brabant Breda Politie onderzoekt poging woningoverval in Breda

Politie onderzoekt poging woningoverval in Breda

De politie is een onderzoek gestart naar een poging woningoverval vrijdagmiddag rond 15.15 uur aan de Spaarnestraat in Breda. Een man met een pakketje belde aan bij de woning aan de Spaarnestraat, de bewoner deed open. De man liet een vuurwapen zien en riep om geld. De bewoner gooide direct de voordeur dicht. De verdachte ging er vandoor. Getuigen hebben gezien dat de man in een donkerkleurige auto wegreed.

De politie zoekt in de omgeving naar de dader. Daarbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Er werd een burgernetbericht uitgedaan met het signalement van de dader. Het gaat om een slanke man met Zuid-Europees uiterlijk van ongeveer 19 jaar, kort zwart opgeschoren haar. Hij droeg een geel gevaren jack. Agenten houden een buurtonderzoek.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…