Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Derde aanhouding voor overval in Nieuw Vossemeer

Derde aanhouding voor overval in Nieuw Vossemeer

In het politiebureau Mijkenbroek in Breda is maandag rond 15.00 uur een 28-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden in verband met de overval op een woning in Nieuw-Vossemeer op zondagochtend, 9 september 2012. De overval vond plaats in een woning op de Tolsedijk, het buitengebied van Nieuw-Vossemeer. De vier daders, die bivakmutsen droegen, bedreigden de bewoners met vuurwapens.

Na een verbroken melding van een van de slachtoffers reed de politie naar het adres. Bij het zien van de politie sloegen de verdachten op de vlucht. Meerdere eenheden, een politiehond en een helikopter zochten in de omgeving naar de gevluchte overvallers. Twee van hen, mannen van destijds 23 en 25 jaar uit Bergen op Zoom, werden in een aanliggend perceel in een boomgaard aangetroffen en ingerekend.

Deze twee mannen zijn inmiddels veroordeeld tot respectievelijk 3 en 3,5 jaar cel.

 

Laad meer Bergen op Zoom

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – Aanranding – centrum – Breda

De verdachte heeft zich al voor de uitzending van Bureau Brabant gemeld. Lees verder …