Home Noord-Brabant Breda Bromfietscontroles in Breda

Bromfietscontroles in Breda

De politie heeft dinsdag op de Terheijdenseweg en op de Oosterhoutseweg in Breda bromfietscontroles gehouden. Er werden 50 bromfietsen gecontroleerd. Er werden 22 bekeuringen uitgeschreven. De agenten begonnen dinsdag omstreeks 07.30 uur met een controle op de Terheijdenseweg. Deze actie duurde tot 09.30 uur. Er werden 25 bromfietsen gecontroleerd. Tussen 13.15 uur en 15.45 uur werd gecontroleerd op de Oosterhoutseweg. Ook hier werden 25 bromfietsen aan de kant gezet. De brommers werden op een rollenbank gezet om de constructiesnelheid te meten.

Resultaten:
– 12 bekeuringen geschreven voor de snelheid
– 5 bekeuringen voor het ondeugdelijk dragen van de helm
– 5 bekeuringen voor het niet hebben van een geldig rijbewijs.
-2 bromfietsen zijn in beslag genomen

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – Aanranding – centrum – Breda

De verdachte heeft zich al voor de uitzending van Bureau Brabant gemeld. Lees verder …