Home Noord-Brabant Breda Vrouw (63) gewond na straatroofpoging in Breda

Vrouw (63) gewond na straatroofpoging in Breda

Een 63-jarige vrouw is zaterdagavond rond 21.30 uur toen zij over de Irenestraat in Breda fietste, gevallen toen een nog onbekende straatrover op zijn fiets haar passeerde en aan haar handtas rukte. Het slachtoffer kwam met haar hoofd op de grond terecht. De straatrover is er zonder buit vandoor gegaan in de richting van de Markendaalseweg.

De hulpdiensten werden gealarmeerd door een 30-jarige vrouw die haar op straat zag liggen. De meldster had de straatrover echter niet gezien. Het slachtoffer werd met verwondingen aan hoofd en een knie voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Ze had slechts een summier signalement van de dader. Het zou om een donker getinte man gaan, die een soort capuchon over zijn hoofd had. Verder wist zij zich nog te herinneren dat de fiets veel lawaai maakte.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…