Home Noord-Brabant Breda Politie zoekt eigenaar antieke klok

Politie zoekt eigenaar antieke klok

Agenten van het Veelplegersteam zagen vrijdagmiddag 15 maart twee bekende veelplegers lopen in de Bredase binnenstad. Ze zagen de twee mannen binnen gaan bij diverse antiekzaken. Het duo werd door de agenten gecontroleerd. Zij bleken een antieke pendule klok bij zich te hebben. De man verklaarde dat de klok van een vriend is en hij alleen de waarde van de klok wilde weten. De agenten vertrouwden het niet en vermoeden dat de antieke klok van diefstal afkomstig is. De klok werd in beslag genomen.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Bewoner aangehouden na brand in appartementencomplex

Agenten hebben zaterdagavond 2 december aan de Nieuwe Inslag een 37-jarige Bredanaar aange…