Home Flevoland Almere Hennepplantage op de Elvis Presleystraat in Almere

Hennepplantage op de Elvis Presleystraat in Almere

Donderdagmiddag zijn op de Elvis Presleystraat in Almere drie verdachten uit Roosendaal en Breda aangehouden. De mannen, 27, 32 en 46 jaar oud worden verdacht van het vervaardigen van hennep. Rond 15.00 uur kwam er een melding binnen dat drie mannen waren weggereden in een auto. Ze waren zojuist bij een woning geweest, waarvan het vermoeden bestond dat er een hennepplantage aanwezig was. In de woning werd na onderzoek een in werking zijnde hennepplantage aangetroffen met in totaal 502 planten. De planten en de bijbehorende apparatuur zijn in beslag genomen. De mannen zitten nog vast. Recherche Almere in samenwerking met het Regionaal Coördinatiepunt Aanpak Hennep hebben het onderzoek in behandeling.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Politie onderzoekt overval bedrijf

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een overval zaterdagavond 2 decemb…