Home Noord-Brabant Breda Arrestatie in Breda na bedreiging en brandstichting

Arrestatie in Breda na bedreiging en brandstichting

De politie heeft vannacht, de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 maart 2013,omstreeks 01.00 uur voor een woning in de wijk Heusdenhout een 26-jarige Bredanaar aangehouden ter zake bedreiging van de 40-jarige bewoner en brandstichting.

De bewoner die bedreigd was deed aangifte. Hij vertelde dat hij rond 00.50 uur wakker werd omdat de bel ging. Hij liep naar beneden en zag een oud werknemer van zijn bedrijf staan. De man schopte tegen de voordeur en riep daarbij: “Lafaard ik maak je kapot, ik kom je vermoorden”. De vriendin van aangever belde direct de politie waarna de agenten snel ter plaatse waren. De dienders zagen dat er een brandend voorwerp op de drempel naast de voordeur lag. Het brandje dat nog geen schade aan de woning had veroorzaakt is snel gedoofd. De verdachte werd aangehouden.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…