Home Noord-Brabant Breda Wegpiraat op de Backer en Ruebweg in Breda

Wegpiraat op de Backer en Ruebweg in Breda

Politiemensen zagen zondagavond 10 maart 2013 rond 20.15 uur een automobilist met zeer hoge snelheid over de Backer en Ruebweg rijden. De bestuurder maakte diverse zware verkeersovertredingen. De agenten konden de man op de Westerparklaan stoppen. De 35-jarige man werd aangehouden. Bij controle bleek hij een busje pepperspray in zijn auto te hebben. Dit werd in beslag genomen. De man werd voor verhoor mee genomen naar een politiebureau. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie maakt dossier op.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Gezocht – Autodiefstal – Ettensebaan – Breda

Een grijze Hyundai 130 S.W is tussen donderdag 10 en zaterdag 12 augustus jl. gestolen van…