Home Noord-Brabant Breda Zwollenaar aangehouden voor diefstal aanhangwagens

Zwollenaar aangehouden voor diefstal aanhangwagens

De politie heeft dinsdagochtend rond 6.30 uur in zijn woning in Zwolle een 57-jarige man uit Zwolle aangehouden voor diefstal van aanhangwagens. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de diefstal van tenminste dertien aanhangwagens vanuit parkeergarages van een groot woonwarenhuis in Son en Breugel en Breda. De diefstallen vonden plaats van oktober vorig jaar tot begin februari. Uit onderzoek van de politie kwam de man als verdachte naar voren. Zijn 60-jarige broer uit ‘s-Hertogenbosch was ook verdachte, maar overleed enkele weken geleden. De politie onderzoekt de rol van de nu aangehouden verdachte en werkt daarbij samen met de collega’s in Breda. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …