Home Noord-Brabant Breda Zwollenaar aangehouden voor diefstal aanhangwagens

Zwollenaar aangehouden voor diefstal aanhangwagens

De politie heeft dinsdagochtend rond 6.30 uur in zijn woning in Zwolle een 57-jarige man uit Zwolle aangehouden voor diefstal van aanhangwagens. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de diefstal van tenminste dertien aanhangwagens vanuit parkeergarages van een groot woonwarenhuis in Son en Breugel en Breda. De diefstallen vonden plaats van oktober vorig jaar tot begin februari. Uit onderzoek van de politie kwam de man als verdachte naar voren. Zijn 60-jarige broer uit ‘s-Hertogenbosch was ook verdachte, maar overleed enkele weken geleden. De politie onderzoekt de rol van de nu aangehouden verdachte en werkt daarbij samen met de collega’s in Breda. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Politie onderzoekt geweldsincident in woning en ontdekt vuurwapen en drugs

Het onderzoek naar een geweldsincident in een woning aan de Langdonkstraat in Helmond leid…