Home Noord-Brabant Breda Bredanaar haalt verhaal met slagwapen

Bredanaar haalt verhaal met slagwapen

Een 41-jarige Bredanaar is woensdagmiddag rond 18.30 in zijn woning aangehouden omdat hij verdacht wordt van mishandeling. Rond 17.30 uur die dag zou hij een 38-jarige man in Bavel met een slagwapen hebben neergeslagen. De verdachte is in de middag naar Bavel gereden om verhaal te gaan halen bij het slachtoffer. Deze zou ruzie hebben met een familielid van de Bredanaar. Aangekomen op de Seminarieweg heeft de man het slachtoffer buiten bij een instelling vermoedelijk neergeslagen met een slagwapen. Hij heeft hem volgens getuigen meerdere malen geslagen waarna hij weer verdween. Omstanders belden de politie. Agenten hebben zich over het slachtoffer ontfermd waarna hij door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis werd gebracht. Hij is na onderzoek weer naar huis gegaan. Door getuigenverklaringen kon de politie rond 18.30 uur de verdachte in zijn woning aanhouden.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Gezocht – diefstal met geweld – Duurstedestraat – Breda

Een 16-jarige jongen uit Breda is dinsdag 21 november jl. nabij het winkelcentrum de Burch…