Home Noord-Brabant Breda Winkeldief (38) met geprepareerde tas aangehouden

Winkeldief (38) met geprepareerde tas aangehouden

Een 38-jarige Roemeen is dinsdagmiddag rond 17.00 uur door een beveiligingsmedewerker op de Eindstraat in Breda aangehouden vanwege een winkeldiefstal. Medewerkers zagen in de winkel dat de dief diverse kledingstukken in een tas stopte en naar buiten liep zonder deze te betalen. De tas bleek zo geprepareerd te zijn dat het alarm bij de detectiepoortjes niet afging. De kledingstukken hebben een winkelwaarde van 350 euro. De verdachte werd in verzekering gesteld. Hij wilde naar eigen zeggen met de opbrengst de reis terug naar huis betalen.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…