Home Noord-Brabant Breda Drie arrestaties na mishandeling in Dongen

Drie arrestaties na mishandeling in Dongen

De politie heeft woensdagmorgen met toestemming van de officier van justitie, drie 16-jarige jongens uit Dongen aangehouden in verband met de mishandeling van twee jongemannen uit respectievelijk Kaatsheuvel (19) en Dongen(18) op zaterdag 26 januari jl,. rond 02.30 uur op de Mgr Schaepmanlaan in Dongen. Een van daders had het 19-jarige slachtoffer met een bierfles op het achterhoofd geslagen.

De politie kwam de verdachten door onderzoek op het spoor. Beide slachtoffers deden aangifte. Zij verklaarden dat zij zonder enige aanleiding op het fietspad naast de bibliotheek door drie knapen aangevallen waren. Ze hadden zich verweerd tegen de klappen. De 18-jarige aangever liep echter onder meer verwondingen in zijn gezicht op. De 19-jarige aangever werd geraakt op zijn gezicht en ribben. Hij werd door een van de verdachten met een bierfles geslagen. In het ziekenhuis bleek dat zijn ribben en kaak gekneusd waren. De drie verdachten hebben hun betrokkenheid bij de vechtpartij toegegeven.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Overval pizzeria – Burgemeester van Hoofflaan – Veldhoven

In de avond van 2 oktober wordt er een pizzeria aan de Burgemeester van Hoofflaan in Veldh…