Home Noord-Brabant Breda Man pleegt verzet bij aanhouding voor inbraak

Man pleegt verzet bij aanhouding voor inbraak

Maandagavond reageerden agenten rond 23.50 uur op een melding dat drie mannen zich verdacht ophielden bij garageboxen bij een flat aan de Wikketuin. Toen agenten poolshoogte gingen nemen, troffen zij een man aan die uit de garagebox kwam.

De politie hield de 30-jarige man uit Etten-Leur op heterdaad aan voor inbraak. De man pleegde hevig verzet bij zijn aanhouding. Daarom werd de man met geweld aangehouden. De politie werd daarbij geassisteerd door een buurtbewoner. De verdachte werd na de aanhouding overgebracht naar het ziekenhuis voor medisch onderzoek. Na dit onderzoek werd hij ingesloten in een politiecel. Hij is in verzekering gesteld. Er werden geen andere verdachten aangetroffen.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Politie zoekt specifieke auto vanwege brandstichting woning

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de brand bij de woning aan de Scheldestraat is o…