Home Noord-Brabant Breda Traangasspuiter aangehouden in Breda

Traangasspuiter aangehouden in Breda

Agenten belast met het horecatoezicht hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.30 uur, op aanwijzing van een beveiliger op de Visserstraat een 35-jarige man uit Breda aangehouden. De man zou traangas in het gezicht van een 19-jarige medewerkster van een bar had gespoten. Het slachtoffer had betraande ogen. Zij deed aangifte. De vrouw vertelde dat een man traangas in haar gezicht had gespoten toen ze weigerde haar telefoonnummer af te geven. Bij de verdachte werd een busje traangas aangetroffen.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Gesloopte spiegel politiebus en ruzie over pizza; twee mannen aangehouden

De politie heeft een 18-jarige man uit Oudenbosch aangehouden voor het vernielen van een p…