Home Noord-Brabant Boxtel Vuurwapen gevonden bij Boxtelnaar

Vuurwapen gevonden bij Boxtelnaar

Een 32-jarige inwoner uit Boxtel is maandagmiddag aangehouden omdat er in zijn woning een vuurwapen werd gevonden. De politie had informatie gekregen dat in de woning van de man een wapen zou liggen. Maandagmiddag om 15.30 uur wilde de politie in zijn woning een onderzoek starten naar dit wapen. Op het moment dat er geprobeerd werd de deur te openen kwam de bewoner aan lopen. Hij verleende zijn medewerking aan de huiszoeking. Er werd inderdaad een verstopt vuurwapen aangetroffen en een nog onbekende hoeveelheid hennep afkomstig van een knipperij. De verdachte is daarop aangehouden en naar het bureau gebracht. Daar is hij in verzekering gesteld. De recherche onderzoekt de zaak verder.

Laad meer Boxtel

Geef een reactie

Bekijk ook

Boxtel – Gezocht – Woninginbraak – Princenlant – Boxtel

Een woninginbraak in Boxtel waarbij van alles wordt weg gehaald. Wie weet wie de daders zi…