Home Noord-Brabant Boxtel Verdachte met nepvuurwapen aangehouden

Verdachte met nepvuurwapen aangehouden

Een 23-jarige man uit Polen werd woensdagmorgen rond 1.30 uur op een terras aan de Rechterstraat in Boxtel aangehouden. Hij had een vuurwapengelijkend voorwerp bij zich. Kort voor zijn aanhouding werd aan de politie doorgegeven dat een man zich in de bovengenoemde straat verdacht ophield. Toen de politie arriveerde zat de man in een terrasstoel met een capuchon over zijn hoofd getrokken.

Hij werd door de agenten aangesproken en vroegen wat hij daar deed. Hij stak een warrig verhaal af en daarop werd gevraagd of hij zich kon legitimeren. Hierna – op verzoek van de agenten – haalde hij allerlei goederen uit zijn zakken en gaf aan alles uit zijn zakken gehaald te hebben. De agenten wilden hem toch fouilleren en de verdachte stemde daarmee in. Bij zijn fouillering werd in een van zijn binnenzakken een vuurwapengelijkend voorwerp aangetroffen. Daarop werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Boxtel

Geef een reactie

Bekijk ook

Boxtel – Drie aanhoudingen na beschieten woning

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een woning aan de Poolsestraat beschoten terwijl …