Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Twee winkeldievegges betrapt op stelen ondergoed

Twee winkeldievegges betrapt op stelen ondergoed

Twee vrouwen (18 en 21 jaar) uit Bergen op Zoom en Oosterhout zijn woensdag 10 april rond 16.00 uur betrapt op het stelen van ondergoed uit twee warenhuizen in Oosterhout. Bij een warenhuis in de Arendshof werd een vrouw door een medewerker van de winkel aangehouden. Zij had in een pashokje kleding gepast maar kwam niet met alles weer naar buiten. Zij passeerde de veiligheidspoortjes die afgingen.

In een tas die zij bij zich had zaten diverse goederen waaronder ondergoed die zij vermoedelijk had gestolen. Daarin zaten ook spullen uit een andere winkel De vrouw verklaarde met een vriendin aan het winkelen te zijn en samen hadden zij goederen weggenomen. Deze vriendin werd even later ook aangehouden op haar huisadres in Oosterhout. Op het bureau verklaarde beide vrouwen inderdaad geprobeerd te hebben spullen te stelen.

 

Laad meer Bergen op Zoom

Geef een reactie

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Politie vindt vuurwapen in woning

De politie ontving zondag 28 mei informatie dat een man een woning aan de Karel Doormanstr…