Home Noord-Brabant Bergen op Zoom 17 kilo hennep in beslag genomen

17 kilo hennep in beslag genomen

De politie heeft woensdag rond 09.10 uur in de Zuiderdreef in Bergen op Zoom een man (24) en een vrouw (21), beiden uit Bergen op Zoom aangehouden. In de woning werd 17 kilo gedroogde hennep gevonden en in beslag genomen. Via de woningbouwvereniging ontving de politie de afgelopen tijd enkele klachten over een mogelijke hennepkwekerij in een woning van het appartementencomplex. In de woning werd een ruime hoeveelheid gedroogde hennep gevonden. Het stel is aangehouden en later in verzekering gesteld, omdat het onderzoek nog niet is afgerond.

De aanpak van de hennepteelt is een belangrijke prioriteit voor de politie. Bij de aanpak is niet alleen de overheid betrokken. Ook bedrijven en verzekeraars doen er alles aan hennepteelt samen met de politie een halt toe te roepen.

Laad meer Bergen op Zoom

Geef een antwoord

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Kapsalon beschoten in Bergen op Zoom

Een kapsalon aan de Kastanjelaan is afgelopen nacht beschoten. In de ruit van de zaak zat …