Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Dubbel pech in Bergen op Zoom

Dubbel pech in Bergen op Zoom

Surveillerende agenten reden in de nacht van maandag op dinsdag rond 01:45 uur over de Antwerpsestraat in Bergen op Zoom. Zij zagen daar twee mannen naast hun brommers lopen. Toen de agenten hen aanspraken bleek één van hen pech te hebben met zijn voertuig.

De agenten vroegen de mannen naar hun papieren. Die bleken allemaal in orde te zijn. Omdat de mannen van 20 en 23 jaar uit Hoogerheide en Bergen op Zoom geen duidelijke verklaring hadden voor hun nachtelijke tocht, en de agenten het verdacht vonden dat zij zich daar ophielden, vroegen de agenten toestemming om even in de tassen van de mannen te mogen kijken. Dat bleek dubbel pech, want de agenten troffen verboden goederen aan in één van de tassen.

In de tas en kleding van de man uit Hoogerheide troffen de agenten drie messen en diverse zakjes met verschillende soorten drugs aan.

Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zijn ze voorgeleid aan een hulpofficier van justitie. Die bepaalde dat de 23-jarige man uit Bergen op Zoom meteen weer op vrije voeten gesteld moest worden omdat hij niets bij zich had. De 20-jarige man uit Hoogerheide is ingesloten vanwege de verboden goederen die hij bij zich had.

Zowel de drugs als de messen zijn in beslag genomen. De verdachte heeft afstand van de goederen gedaan en deze worden vernietigd.

De drugs zijn onderzocht en gewogen en het bleek te gaan om bijna vijf gram hennep, een joint, ongeveer tien gram hasj, drie xtc-pillen en ongeveer drie gram amfetaminen.

De man uit Hoogerheide zit nog vast en wordt vandaag verder gehoord.

Laad meer Bergen op Zoom

Geef een reactie

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Drie mannen aangehouden in drugsonderzoek

De politie heeft tijdens een drugsactie bij twee woningen in Bergen op Zoom drie mannen aa…