Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Halsteren – Duo aangehouden voor heling

Halsteren – Duo aangehouden voor heling

Agenten hebben maandag 8 januari op de Steenbergseweg een 27-jarige man uit Enkhuizen en een 30-jarige man uit Obdam aangehouden voor heling. Ze reden in een bestelauto rond met daarin een vermoedelijk gestolen bromfiets.

De verdachten werden rond 18.15 uur aan de kant gezet voor controle. De bestuurder moest een blaas- en speekseltest afleggen, maar bleek niet onder invloed te zijn. In de laadruimte van de bestelwagen stond een bromfiets. Al snel ontstond bij de dienders het vermoeden dat de bromfiets mogelijk gestolen was. De bestuurder en zijn bijrijder zijn aangehouden, de bestelbus en bromfiets zijn in beslag genomen.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …