Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Verdachte met twee messen op zak aangehouden

Bergen op Zoom – Verdachte met twee messen op zak aangehouden

Zaterdagnacht 23 december 2023 is een man tijdens de stapavond aangehouden. Hij had twee messen bij zich.

Rond 02.00 uur zijn agenten op de Steenbergsestraat in verband met een conflict. Een van de betrokkenen gedraagt zich zeer recalcitrant en word gevorderd om weg te gaan. Na een tijdje zich verzetten is hij toch weggegaan.

Vanaf dat moment ontvangt de meldkamer telefonisch diverse meldingen van de 25-jarige verdachte uit Bergen op Zoom, waarbij hij anderen bedreigde.

Rond 03.50 uur moeten agenten wederom naar de Steenbergsestraat voor een conflict. Ter plaatse treffen zij de verdachte weer aan. Daarop wordt hij aangehouden. Bij de aanhouding valt een mes op de grond, afkomstig van de verdachte. De verdachte pakt nog een mes en luistert niet naar het bevel om dat mes ook los te laten. Uiteindelijk wordt de man geboeid en meegenomen. De messen zijn in beslag genomen.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …