Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Halsteren – Politie arresteert man (31) voor betrokkenheid bij de dood van vrouw (75) uit Halsteren

Halsteren – Politie arresteert man (31) voor betrokkenheid bij de dood van vrouw (75) uit Halsteren

De politie heeft zaterdagmiddag 14 oktober in Amsterdam een man aangehouden omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van de vrouw uit Halsteren.

De politie kwam de 31-jarige man, woonachtig in Halsteren op het spoor tijdens een groot onderzoek. Zo zijn woensdag de hele dag forensische rechercheurs bezig geweest met een sporenonderzoek op de plek waar het stoffelijk overschot was gevonden. Verder zochten agenten naar camerabeelden en werden voorbijgangers gevraagd of zij iets hadden gezien. Dankzij de vele gegevens, die tijdens de eerste dagen op tafel kwamen, ontstond aan het begin van vrijdagavond een verdenking richting de verdachte.

Zoektocht

Hierop is een actie gestart om hem onmiddellijk aan te houden. De politie zocht vrijdagavond tevergeefs op zijn woonadres. Ook bij familieleden in Amsterdam, omdat een vermoeden rees dat hij daar vrijdagavond naar toe was gegaan. Uiteindelijk werd hij zaterdagmiddag rond 16.30 uur in Amsterdam gearresteerd. De verdachte wordt voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …