Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Halsteren – Identiteit overleden vrouw in bosgebied bekend

Halsteren – Identiteit overleden vrouw in bosgebied bekend

De identiteit van de vrouw die gisteren, woensdag 11 oktober, dood is gevonden in een bosgebied aan ’t Wasven is bekend. Het gaat om een 75-jarige vrouw uit Halsteren. Het onderzoek naar de doodsoorzaak en de omstandigheden rondom haar overlijden is nog in volle gang.

De vrouw is dinsdagavond 10 oktober als vermist opgegeven. Na deze melding is de politie direct een zoekactie gestart. Naast politiemensen zijn een speurhond en een politiehelikopter ingezet. Ook is de hulp van publiek ingeschakeld met een Burgernetmelding. In het bosgebied is tijdens deze zoekactie een lichaam gevonden. Het blijkt nu dat het gaat om deze vermiste vrouw.

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …