Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Motorrijder aangereden, bestuurder spoorloos

Bergen op Zoom – Motorrijder aangereden, bestuurder spoorloos

Een man en een vrouw zijn zaterdag 7 oktober rond 20.20 uur gewond geraakt toen de motor waarop ze zaten bij de verkeerslichten op de kruising van de Randweg-West met de Ringersweg van achteren werden aangereden door een automobilist. Deze ging er vervolgens vandoor.

De 23-jarige vrouw uit Dirksland en een 27-jarige man uit Dirksland zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Na het ongeval reed de automobilist weg in de richting van de Ringersweg. De politie vond de auto later op de avond terug in Roosendaal, van een bestuurder ontbreekt ieder spoor. Het voertuig is in beslag genomen. In verband met onderzoek naar wat er gebeurd is vraagt de politie getuigen zich te melden. Heeft u de aanrijding zien gebeuren of heeft u de auto, een zwarte Peugot 107 met Pools kenteken, na het ongeval ergens zien rijden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook een tipformulier invullen. Noem daarbij altijd het zaaknummer 2023257012.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Meerdere aanhoudingen voor drugsbezit

Politieagenten hielden vrijdagmiddag en -avond mensen aan op verdenking van het bezit van …