Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Vervelende stapper aangehouden

Bergen op Zoom – Vervelende stapper aangehouden

Agenten hebben zaterdag 2 september rond 1.30 uur in het centrum van Bergen op Zoom een 22-jarige Bergenaar aangehouden. De man zou onder ander gedreigd hebben een beveiliger neer te steken.

De politie werd door de beveiliger gewaarschuwd omdat de man zich vervelend bleef gedragen. Agenten spraken de verdachte aan en fouilleerde hem omdat hij mogelijk een mes bij zich zou hebben. Dat bleek niet het geval. De man werd gesommeerd weg te gaan en de agenten vertrokken. Na een paar minuten bleek dat de Bergenaar een café probeerde binnen te komen waar hij kort daarvoor de beveiliger had bedreigd. Daarop is de man aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Omdat hij niet meewerkte aan zijn aanhouding werkten agenten de verdachte naar de grond. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij met een bekeuring op zak weer in vrijheid is gesteld. Ook kreeg hij een gebiedsverbod voor het centrum van Bergen op Zoom. De man mag zich daar 48 uur lang niet vertonen.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …