Home Noord-Brabant Tilburg-Middelburg – Politie straft vier medewerkers na grensoverschrijdend gedrag

Tilburg-Middelburg – Politie straft vier medewerkers na grensoverschrijdend gedrag

De leiding van de politie Zeeland-West-Brabant heeft twee medewerkers ontslagen, na een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag en oneigenlijk gebruik van vuurwapens binnen een van de politielocaties van Basisteam Walcheren. Tevens zijn twee medewerkers voorwaardelijk ontslagen en naar andere teams overgeplaatst. Eerder namen twee andere medewerkers zelf ontslag. Sinds begin 2022 werken nieuwe leidinggevenden en medewerkers van basisteam Walcheren hard aan de opbouw van een veilige en inclusieve werkomgeving.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …