Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Halsteren – Politie onderzoekt heftige overval juwelierszaak in Halsteren

Halsteren – Politie onderzoekt heftige overval juwelierszaak in Halsteren

Een juwelierszaak aan de Dorpsstraat is woensdag 12 juli 2023 omstreeks 14.00 uur overvallen. Bij de overval werd geschoten en zijn met bruut geweld vitrines vernield. De politie heeft met alle beschikbare eenheden tevergeefs naar de daders gezocht. Wel is inmiddels de vluchtauto aangetroffen. Er zijn twee burgernet berichten en een afloopbericht verstuurd waarbij de hulp van de deelnemers werd gevraagd

Drie daders gewapend met geweren en een bijl stapten de winkel binnen en vernielden meerdere vitrines. Buiten stond de vluchtauto met een vierde dader paraat. Er zijn sieraden buit gemaakt.  Er is ook bij de overval geschoten, maar er raakte niemand gewond.  De overvallers vluchtten in een zwarte Renault. Een alerte burgernetdeelnemer zag de auto een uur na de overval op een parkeerplaats in Lepelstraat staan en waarschuwde de politie. De auto is veilig gesteld en wordt op sporen onderzocht.  Het gaat om een gestolen auto met daarop ook elders gestolen kentekenplaten.  De politie vermoedt dat de daders daar overgestapt zijn in een ander voertuig.

 

Burgernet bericht 1
I.v.m. een overval op de Dorpsstraat in Halsteren vraagt de politie u uit te kijken naar een zwarte Renault Talisman Ktk H5..,. niet zelf benaderen bel 112.

Burgernetbericht 2
U hoeft niet meer uit te kijken aar het voertuig

Burgernetbericht 3
Ivm overval Halsteren omgeving Lepelstraat gezocht 4 mannen in donkerblauwe regenpakken, sportschoenen. Mocht u iets gezien hebben. Tips bel nu 0800-011

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Drie aanhoudingen na inval woning

Agenten hebben vrijdagavond 1 december in een woning aan de Smijersstraat drie mannen aang…