Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Politie houdt verdachte van insluiping aan

Bergen op Zoom – Politie houdt verdachte van insluiping aan

Politiemensen hielden vrijdagmiddag 30 juni 2023 een 47-jarige inwoner van Bergen op Zoom aan. De man wordt verdacht van inbraak of insluiping in een woning. De bewoners van die woning kregen donderdagochtend 29 juni de schrik van hun leven toen ze de indringer overliepen. De politie kwam de verdachte na onderzoek op het spoor.

De bewoners van een woning in het centrum van Bergen op Zoom waarschuwden donderdag 29 juni in alle vroegte de politie, nadat zij een onbekende man hadden aangetroffen in hun huis. De man is vermoedelijk via een openstaand raam de woning binnengekomen. Hij maakte spullen van de bewoners buit en wist via het raam te ontkomen en weg te fietsen richting de Molstraat.

Dag later

Agenten stelden direct een onderzoek in en bekeken onder andere camerabeelden. Daarop herkenden ze de wegfietsende man. Het bleek te gaan om een 47-jarige inwoner van Bergen op Zoom, een bekende van de politie. Ze konden hem die dag echter niet vinden. Vrijdagmiddag omstreeks 14.00 uur troffen ze de verdachte op straat aan en hielden hem aan. De man is voor onderzoek en verhoor in de cel gezet en zit nog vast.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …