Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Drie aanhoudingen na vecht- en steekpartij in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – Drie aanhoudingen na vecht- en steekpartij in Bergen op Zoom

De politie heeft afgelopen nacht drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident in bergen op Zoom. Ook het slachtoffer wordt als verdachte aangemerkt.

Het slachtoffer (31) meldt zich zondag rond 01.30 uur bij de spoedeisende hulp van het ziekenhuis. Als duidelijk wordt dat hij een steekwond heeft wordt de politie gewaarschuwd. Op de vraag hoe hij aan zijn verwondingen komt legt hij vervolgens een vage verklaring af. Desondanks gaat de politie op onderzoek uit waarbij op een adres aan de Kastanjelaan in Bergen op Zoom sporen van een vechtpartij worden aangetroffen. Ook zien de agenten bloedsporen in en buiten de woning. Drie aanwezige personen, twee mannen en een vrouw, worden aangehouden. Omdat niet duidelijk is hoe het incident verlopen is wordt ook het slachtoffer als verdachte aangemerkt. De politie doet nog verder onderzoek naar de exacte toedracht van het geweldsincident.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Meerdere aanhoudingen voor drugsbezit

Politieagenten hielden vrijdagmiddag en -avond mensen aan op verdenking van het bezit van …