Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Politie vindt vuurwapen in woning

Bergen op Zoom – Politie vindt vuurwapen in woning

De politie ontving zondag 28 mei informatie dat een man een woning aan de Karel Doormanstraat was binnengestapt met een vuurwapen. Het Rapid Response Team (RRT) ging naar binnen en hield de bewoner aan. Het vuurwapen werd aangetroffen en is in beslag genomen. Niemand raakte gewond.

Een getuige zag de desbetreffende bewoner rond 06.15 uur met een wapen een pand inlopen. In het pand zitten meerdere woningen van bewoners die ondersteunende zorg krijgen. Om zo veilig mogelijk te kunnen werken, werd het RRT opgeroepen. Dit zijn kleine teams agenten, die speciaal zijn opgeleid om snel in te grijpen bij dit soort meldingen. De bewoner werd even later aangehouden. In zijn woning werd een vuurwapen aangetroffen. Het wapen is in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …