Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Tientallen gestolen goederen aangetroffen na melding winkeldiefstal

Bergen op Zoom – Tientallen gestolen goederen aangetroffen na melding winkeldiefstal

Agenten hebben woensdagmiddag 27 april een man en vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland aangehouden voor heling. Ze hadden in hun auto verschillende goederen liggen die vermoedelijk gestolen waren.

De man (48) en vrouw (31) werden rond 12.44 uur door personeel van een winkel aan de Burgemeester van de Laarstraat aangesproken omdat het vermoeden bestond dat ze iets gestolen zouden hebben. Dat bleek na onderzoek niet het geval. Wel werden in hun auto allerlei goederen, met name elektronica, gevonden die mogelijk gestolen waren. Het duo is ingesloten voor verder onderzoek. De spullen zijn in beslag genomen, hun herkomst wordt bekeken.

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …