Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Man gewond bij steekincident in woning

Bergen op Zoom – Man gewond bij steekincident in woning

Na een melding van een steekincident in een woning aan de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom hielden agenten woensdagavond drie mannen aan. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het incident.

Agenten kwamen naar het huis nadat er, rond 21.10 uur, via 112 een melding was binnengekomen dat er iemand gewond was geraakt. Zij verleenden eerste hulp bij het slachtoffer. Deze man, een 38-jarige Pool zonder vaste woon- of verblijfplaats, is naar het ziekenhuis vervoerd. Hij heeft daar een verklaring afgelegd.

De drie mannen die zijn gearresteerd zijn allemaal bewoners van het pand waar het incident plaatsvond. Zij zitten nog vast en mogen donderdag aan de politie vertellen hoe het incident heeft kunnen gebeuren. Het mes is in beslag genomen door de politie. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …