Home Noord-Brabant Kempen Veldhoven – Gezocht – Winkeldiefstal in vereniging – Pleintjes – Veldhoven

Veldhoven – Gezocht – Winkeldiefstal in vereniging – Pleintjes – Veldhoven

Een trieste zaak dit. Een winkeldiefstal waarbij ook een kinderwagen, met kindje erin, gebruikt wordt om gestolen spullen in op te bergen.

Het gaat om deze twee vrouwen. Met de kinderwagen komen ze een winkel in Veldhoven in. Al snel blijkt dat ze geen gewone boodschappen komen doen. Want ze lopen de hele winkel rond om allerlei spullen te stelen. Van verzorgingsproducten, tot geneesmiddelen, tot speelgoed. Alles wordt uit de verpakking gehaald en in jas of tas gestopt, en zelfs in de kinderwagen. Zonder te betalen lopen ze met alle spullen weer de winkel uit. De vraag aan u is: wie zijn dit en waar kan de politie ze vinden? Laat het weten!

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …