Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Vijf mannen aangehouden voor heling motorvoertuigen

Bergen op Zoom – Vijf mannen aangehouden voor heling motorvoertuigen

Vijf mannen zijn woensdag 5 april aangehouden op verdenking van heling van motorvoertuigen. Ze zitten vast voor onderzoek.

De politie is een onderzoek gestart nadat er aangifte is gedaan van diefstal van een quad in de gemeente Alphen-Chaam. Tijdens het onderzoek komen agenten woensdagavond uit bij een garagebox aan de Ringersweg in Bergen op Zoom. In de garagebox treffen ze een quad, crossmotoren en een motorscooter aan. Vijf mannen die daar bij de opslaglocatie aanwezig zijn, zijn gearresteerd. Het gaat om mannen uit Rotterdam (58 jaar), Bergen op Zoom (17, 17,22 jaar) en Sint-Maartensdijk (27 jaar). Het vijftal zit vast voor verder onderzoek.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …