Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Middelburg en Bergen op Zoom – Bedrijven kijken mee met handhavingsactie ‘Ogen op de weg’

Middelburg en Bergen op Zoom – Bedrijven kijken mee met handhavingsactie ‘Ogen op de weg’

De politie controleerde dinsdag 28 maart op het gebruik van een mobiele telefoon in de auto op de autosnelwegen in Zeeland en het politiedistrict De Markiezaten. Overtreders werden gespot vanuit een touringcar en daarna staande gehouden door een van de tien politievoertuigen. Er werd meegekeken door een scholier, een eigenaar van een transportbedrijf en een medewerker van Provincie Zeeland om vooral bij deze doelgroepen het misbruik van de telefoon onder de aandacht te brengen.

In 2023 wordt in Zeeland tijdens de actie ‘Ogen op de weg’ actief ingezet op bewustwording binnen het bedrijfsleven. Bedrijven die zich hier voor inzetten krijgen ook een podium door de zogenaamde MONO-helden van Zeeland. De MONO-helden zetten zich in om hun (transport)bedrijf of organisatie MONO te laten rijden. Zo zorgen zij er voor dat hun medewerkers ongestoord onderweg gaan. Meer informatie hierover staat op de website van het Regionaal Overleg Verkeersveiligheid Zeeland.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …