Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Lepelstraat – Politie onderzoekt woningoverval in Lepelstraat

Lepelstraat – Politie onderzoekt woningoverval in Lepelstraat

Een 52-jarige man is vrijdag 10 maart jl. omstreeks 22.15 uur in zijn woning aan de Ruigevelden overvallen. Hij heeft aangifte gedaan. De recherche stelt een onderzoek in en roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer verklaart dat er vrijdagavond werd aangebeld. Hij deed open waarna vier mannen binnendrongen. Ze hebben hem bedreigd met een mes. Ze zijn ongeveer 30 a 45 minuten binnen geweest. Ze hebben onder meer wat contant geld en een bankpas buitgemaakt. Een van de mannen zou donker getint zijn. De daders droegen latex handschoenen.

Oproep
Heeft u iets gezien van deze woningoverval aan de Ruigevelden en / of beschikt u wellicht over bruikbare camerabeelden. Bel dan met de recherche in Bergen op Zoom via 0900-88444.  Of vul het tipformulier in. Het zaaknummer is 2023061623

 

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …