Home Noord-Brabant Tilburg, Zevenbergen, Waalwijk – Tweede ‘aanslag’ op Tilburgse coffeeshop

Tilburg, Zevenbergen, Waalwijk – Tweede ‘aanslag’ op Tilburgse coffeeshop

Bij een coffeeshop aan de Gasthuisring in Tilburg vindt zaterdag 18 februari vroeg in de ochtend een explosie plaats, veroorzaakt door het aansteken van een brandbare vloeistof. Het is de tweede ‘aanslag’ in korte tijd. Eind oktober 2022 gooit een nog onbekende man een handgranaat op straat die echter niet afgaat. Bureau Brabant toont op maandag 13 maart aanstaande beelden van de dader. In deze uitzending ook onder meer aandacht voor een forse mishandelingszaak in Zevenbergen, voetbalrellen in Den Bosch en een geval van bankpasfraude in Waalwijk.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …