Home Noord-Brabant Voorthuizen – Aanhouding in onderzoek naar overleden man in Voorthuizen

Voorthuizen – Aanhouding in onderzoek naar overleden man in Voorthuizen

In het onderzoek naar het overlijden van de Belgische man die in de nacht van zondag 12 op maandag 13 februari is aangetroffen in Voorthuizen, is een aanhouding verricht. De overleden man werd aangetroffen in een personenauto op de parkeerplaats Stroeze Zand in Voorthuizen. De verdachte, een 29- jarige man uit Ede werd woensdagochtend 1 maart aangehouden en zit momenteel vast. Na intensief onderzoek van het rechercheteam heeft het team een verdachte kunnen aanhouden.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …