Home Noord-Brabant ‘s-Hertogenbosch – Gezocht – Openlijk geweld – Victorialaan – ‘s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch – Gezocht – Openlijk geweld – Victorialaan – ‘s-Hertogenbosch

Op zaterdag 17 september ontstonden na de wedstrijd FC Den Bosch tegen Top Oss in het stadion in s-Hertogenbosch rond 19.00 uur diverse vechtpartijen. Ook pleegden groepen supporters massaal vernielingen. De agressie richtte zich daarnaast tegen stewards en onze agenten. Een van de stewards werd mishandeld en liep een hoofdwond op en de ME werd bekogeld met stenen en fakkels. Ook twee agenten raakten lichtgewond. Door daadkrachtig op te treden pakten we toen 11 verdachten op en later nog eens 11 verdachten. Daarnaast hebben 4 verdachten zichzelf gemeld.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …